O restauracji

Scrolluj

Pasja i smak

Restauracja Monte Carlo – pasja i smak pobudzający zmysły.

Podlaskie smaki

z akcentami kuchni międzynarodowej w wydaniu fine dining

W restauracji skosztujecie dań przygotowanych z produktów pochodzących prosto z gospodarstw rolnych np. sery korycińskie czy narwiańskie ogórki oraz kapusta kiszona. W karcie znajdą się zarówno pierogi z mięsem z dziczyzny, ale również policzki wołowe w połączeniu z podlaskim sękaczem, Przegrzebki Św. Jakuba smażone na salsie z mango i wiele innych specjałów.

Pyszności dla małych smakoszy

każdy znajdzie coś dla siebie

Szef Kuchni, specjalnie dla naszych najmłodszych Gosci – jadków i niejadków przygotował specjalne menu. W karcie znajdzie się rosół z makaronem, fileciki z kurczaka, makaron włoski a’la pomodoro, naleśniki z mascarpone i własnej roboty nutelllą. Każdy znajdzie coś dla siebie – a jeśli nie – nasi kucharze przygotują coś na specjalne zamówienie.

newsletter
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij