09.01.2019

Seafood Festival 15-20 stycznia 2019

Serdecznie zapraszamy na kolejną kuchnię tematyczną do Royal Hotel & SPA *****.

Restauracja Monte Carlo i Browar Stary Rynek wypełnią się tym razem zapachem owoców morza. Nasz Szef Kuchni - Radosław Sorko - przygotuje dla Państwa specjalną, dedykowaną kartę menu, w której znajdą się niecodzienne potrawy. W dniu 17 stycznia zapraszamy na wieczór inauguracyjny to wydarzenie z muzyką na żywo i live cooking.

Przystawka

Krewetki w tempurze/ sałatka z wodorostów/ sezam/ miso

Zupa

Laksa z małżami i krewetkami/ makaron ryżowy/ pak choi

Dania główne

Ośmiornica/ ziemniak/ chorizo/ szpinak/ pomarańcze

Żabnica/ risotto/ veloute z fenkuła/ crunch z wędzoną papryką

Burger z grillowanymi krewetkami/ pieczony ananas/ mango-jalapeno/ roszponka/ frytki z batata/ mieszane sałaty

 

Rezerwacja stolików: tel. 85 831 18 01; 530 333 255

newsletter
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij